De Grondleggers

Door hun specifieke expertise te delen is de unieke full-service organisatie 3D Retail ontstaan.

Concept en sales

 martin bw

Martin Donath heeft het initiatief tot 3D Retail genomen.
Met zijn jarenlange ervaring binnen de retail deed hij de constatering dat de retail zijn huidige koers niet kan volhouden. Hij besloot de adviezen die van verschillende kanten werden gegeven om te zetten in daden.
Martin is bereikbaar via 06 45 62 49 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inkoop en distributie

 jeroen bw

Omdat het beheersen van kosten belangrijk is om de marges goed te houden, wordt de expertise van Jeroen Melchers ingezet om de inkoop van de retailer tegen het licht te houden en te herstructureren. Hiermee kunnen significante kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Daarnaast is Jeroen een uitstekend organisator. Een expertise die hij inzet om de logistieke aspecten van de concepten van 3D Retail inhoud te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het (gezamenlijk) organiseren van de bezorging.

Jeroen is bereikbaar via 06 24 72 17 24 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ICT

simon bw 

Een krachtige ICT ondersteuning van de bedrijfsvoering moet de lijnen met de klanten van de retailer verkorten: 24/7; cloud; social media.

Deze expertise huist bij Simon Sikkes, die een rijk pallet aan automatiseringsoplossingen op zijn naam heeft staan.

Simon is bereikbaar via 06 23 9 28 28 9 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.