De Overheid

De ontwikkelingen in de retail hebben ook invloed op de overheid. Nieuwe projecten komen moeilijker tot ontwikkeling. In bestaande winkelcentra ontstaat steeds meer leegstand.

De retail en de overheid

Op onze site kunt u veel lezen over de ontwikkelingen in de retail en binnen de vastgoedsector. Als overheid heeft u vast al te maken gehad met deze ontwikkelingen. Al was het alleen maar omdat ook de grotere retailketens zich terugtrekken uit de (winkel-)centra.
De verschillen tussen gemeenten en binnen provincies zijn groot. Op sommige plekken is er zeker nog kans voor nieuwe winkelgebieden. Op andere zeker niet. Hoe weet u nu waar wel en waar niet? Welke gevolgen heeft een eventueel nieuw winkelgebied op de retail in andere delen van uw gemeente?
Hoe gaat u daar mee om? Wij weten het, of onderzoeken het!

3D Retail ondersteunt de overheid

Uw college heeft plannen. De gemeenteraad ook. En winkelierverenigingen. En individuele ondernemers. En stakeholders hebben een (afwijkende) visie op die plannen. Onze ervaring is dat er zonder externe coördinatie niet veel van deze plannen, goed en/of volledig, van de grond komen. 3D Retail is erg goed in de coördinerende en uitvoerende rol bij dergelijke plannen.
En college mag u gerust vervangen door Gedeputeerden en gemeenteraard door Provinciale Staten.

Wat voor onze klanten in het vastgoed geldt, geldt ook voor gemeenten en provincies wanneer wij hen ondersteunen bij het veranderen of ontwikkelen van ruimtelijke plannen. 3D Retail levert meer dan een rapport. Wij zorgen voor participatie van alle betrokken partijen bij uw (nieuwe) plannen. Van politiek tot winkeliersvereniging. Van retailer tot bewoners.
Daarnaast bekijken wij plannen op haalbaarheid. Adviseren over de inrichting van een gebied. Over sfeer en uitstraling. Over het winkelaanbod. De infrastructuur. Looproutes. Enzovoorts.

Daar houdt het niet mee op. Bij 3D Retail hebben we contacten met veel grote ontwikkelaars en verhuurders. Met retailers en retailketens.
Wij beschikken over een database met ondernemers die opzoek zijn naar winkelruimte. Door heel Nederland.

De meeste projecten zullen pas starten boven een bepaald percentage verhuurde vierkante meters. Wij wachten daar niet op, maar gaan actief potentiële huurders benaderen en interesseren. Bouwen doen we niet, maar projecten verhuurd krijgen, dat is onze core business.

Zoekt u een partij die u actief helpt met de vervulling van uw plannen? Wilt u weer een frisse vernieuw(en)de presentatie van uw plannen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!

 Lees onze flyer!