De Retailer

3D Retail gelooft in de toekomst van de retail! Maar niet in zijn huidige vorm...

De actualiteit

Winkels zullen er de komende decennia zeker blijven. Van het huidige aantal winkels zal dan in zijn huidige of in een andere vorm, zo is onze schatting, nog zo'n 50-60% over zijn. Maar, zoals gezegd, het merendeel niet in zijn huidige vorm.
Voor fysieke winkels zal altijd een plek blijven. Sommige producten moet of wil je nu eenmaal passen. Of proeven. Of zien. Of voelen.
Maar dat geldt voor slecht een heel klein percentage van de huidige winkels. Het grootste deel van de toekomstige winkels zal of een aangepast vorm van de huidige winkels zijn of een compleet nieuw type winkel. Hierbij denken wij aan een aantal ontwikkelingen:

Shop in Shop

Veel ondernemers verkopen fantastische producten. Online. En denken dat een fysieke winkel voor hen niet mogelijk is vanwege de hoge (-re) kosten en bijvoorbeeld de lange openingstijden.Tenzij u in één pand gaat samenwerken met andere retailers. Samenwerken met andere ondernemers verlaagt uw kosten nog meer, maakt het openen van een fysieke winkel vele malen makkelijker èn versterkt uw eigen formule. Kijk hiervoor bij "shop in shop"!

Omnichannel

Wij zien veel goede webshops voorbij komen. En heel veel goede pogingen om producten online te verkopen. Wij van 3D Retail vinden en weten dat dit heel vaak veel beter kan. Wij bieden geen websites maar online beleving aan. Uw klant zal dezelfde sfeer en mogelijkheden ervaren alsof hij bij u in de winkel staat. Met een website en/of webshop die niet standaard is, maar exact past bij (de omvang van) uw bedrijf. Met mogelijkheden die u niet in andere webshops aantreft, zoals een systeem van loven en bieden en inloggen via social media.

Onze diensten voor retailers

Waar u bij andere bedrijven voor verschillende diensten bij verschillende bedrijven moet zijn, biedt 3D Retail een compleet pakket aan retailers aan dat aan de ene kant zorgt voor verlaging van de bedrijfskosten en aan de andere kant voor vergroting van de omzet. En 3D Retail biedt nieuwe ondernemingsvormen aan.

Bedrijfskosten

Kosten. Iedere ondernemer heeft ze. Accountant. Telefonie. Gas. Water. Electra. Schoonmaak. Verzekeringen. Internet. En dan hebben we er nog veel niet genoemd.
3D Retail onderzoekt uw bedrijfskosten. Komt met advies. Zoekt andere ondernemers bij u in de buurt en organiseert de gezamenlijke inkoop. Hierdoor zijn nog hogere besparingen te bereiken! 
Dat zal wel wat kosten? Néé: 3D Retail is zo overtuigt dat wij besparingen voor u kunnen realiseren dat wij de onderzoeksfase gratis aanbieden. No Cure? No pay!

d3retailloop

De 3D Retail cyclus

 Lees onze flyer!