Vastgoed

Veel vierkante meters verhuren was niet moeilijk. Met de nadruk op was. 3D Retail biedt oplossingen die het tij kunnen keren.

Achtergrond

Bij 3D Retail zien wij dat steeds meer projecten waarvan retail een onderdeel is vertraging oplopen, uitgesteld worden of helemaal niet meer doorgaan. En natuurlijk ligt dat voor -voor een deel- aan het huidig economisch klimaat.Maar dus niet exclusief. Wij zien dat er, zeker bij nieuwbouw of renovatie, nog steeds onvoldoende rekening wordt gehouden met de huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen de retail.

De tijd dat wanneer je als verhuurder veel grootwinkelbedrijven en dienstverleners als huurder had en je je nauwelijks zorgen hoefde te maken over de verhuur liggen ver achter ons. Ook grotere ketens en financiële dienstverleners sluiten filialen en kantoren. Of erger.

De oplossingen

Niets dan misère dus? Niet als het aan 3D Retail ligt!
Wij kennen en volgen de ontwikkelingen in de retail. Hebben een duidelijk visie over hoe de retail zich de komende jaren zal ontwikkelen.

Nu denkt u misschien: "dat is leuk, maar daar zijn er meer van!" En dat geven wij ruiterlijk toe. Maar (denken te) weten hoe de retail zich gaat ontwikkelen is wat ons betreft niet genoeg. U zit toch niet te wachten op het zoveelste rapport of presentatie?

Natuurlijk kijken wij eerst ook naar uw winkel of winkelgebied. En maken een verslag van onze bevinden. Maar bij 3D Retail zetten wij onze visie om in concrete activiteiten. Activiteiten die de verhuur voor u aanzienlijk vergemakkelijken. En de aantrekkelijkheid van uw winkel of winkelgebied enorm versterken.

Of u nu 50 of 15.000 vierkante meters wilt verhuren, voer ze in in onze database door hier te klikken en wij gaan actief opzoek naar huurders. Middels een match in onze database of actief buiten de deur. Uw aanmelding is uiteraard niet zichtbaar voor derden.

De keuze is aan u: weer een nieuwe rapport of de actieve dienstverlening van 3D Retail? Als u voor het laatste kiest, klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om contact met ons op te nemen via e-mail of bel ons op +31 (0) 85 8771872.

Lees onze flyer!